sábado, 16 de septiembre de 2017

Curs “Dràcula i el vampirisme en el cinema fantàstic” #sitgescampus2017


En aquesta 50a edició torna SITGES CAMPUS, l'espai realitzat amb la col·laboració de les universitats i de les escoles de cinema i dirigit a estudiants i aficionats al cinema fantàstic, un lloc de trobada amb professors i professionals del sector i d'anàlisi del cinema fantàstic, fomentant l’anàlisi, el debat i l'intercanvi d'experiències.

SITGES CAMPUS també estarà impregnat per l'essència del personatge de Dràcula protagonista de la present edició. Durant el Festival s'organitzarà el curs

Dràcula i el vampirisme en el cinema fantàstic

dirigit pel professor de la Universitat de Barcelona, ​​Jordi Ojeda, i pel director del Festival, Àngel Sala. En el curs s'analitzarà el mite de Dràcula en el cinema, es destacaran les pel·lícules de culte més significatives i es farà un repàs als vampirs del cinema asiàtic i a les noves tendències en els últims anys: els nous vampirs de laboratori.

L'equip de professors està format per diferents experts en el cinema fantàstic i comptarà amb la presència de diversos convidats del Festival. El curs té una durada de 12 hores i s'impartirà del dilluns 9 al dimecres 11 d'octubre de 16 a 20:30h amb un preu de matrícula de 80€ (preu reduït de 60€ per inscripcions anteriors al divendres 29 de setembre). A la finalització es lliurarà un diploma del Festival a tots els assistents al curs. Per realitzar les inscripcions o demanar més informació enviar un correu  a



Programa

Curs: Dràcula i el vampirisme en el cinema fantàstic

Direcció: Jordi Ojeda, coordinador del SITGES CAMPUS del Festival, i Ángel Sala, director del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Dilluns, 9 d’octubre de 2017
16:00 a 18:00  El mite de Dràcula en el cinema. Jordi Ojeda.
18:00 a 18:30  Descans.
18:30 a 20:30  Els vampirs en el cinema asiàtic. Enrique Garcelán i Glòria Fernàndez,directors de CineAsia i programadors del Festival.

Dimarts, 10 d’octubre de 2017
16:00 a 18:00  Vampirs de laboratori. Ángel Sala i Jordi Ojeda.
18:00 a 18:30  Descans.
18:30 a 20:30  Bram Stoker i la gènesi de Drácula. Óscar Palmer, editor d’Es Pop i traductor de Drácula i Algo en la sangre: la biografía secreta de Bram Stoker de David J. Skal, llibre oficial del Festival.

Dimecres, 11 d’octubre de 2017
16:00 a 18:00  Vampirs en el cinema de culte. Desirée de Fez, crítica de cinema i col·laboradora del Festival.
18:00 a 18:30  Descans.
18:30 a 19:30  Dràcula i Harker, una trobada molt formal. Màrius Rubio, coordinador i professor d’FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School.

19:30 a 20:30  Cloenda del curs amb Carles Prats, director de Drácula en la Hammer (2003) i Drácula Barcelona (2017).


Fitxa del curs

Títol:    Dràcula i el vampirisme en el cinema fantàstic.
Dates:  9, 10 i 11 d’octubre de 2017.
Horari: de 16:00h a 20:30h.
Lloc:     Sala Llevant 3 de l’Hotel Meliá.
Preu:    80€ IVA inclòs. Preu reduït de 60€ per a les matrícules realitzades abans del divendres 29 de setembre.

Informació i inscripció: enviar un correu electrònic a sitgescampus@sitgesfilmfestival.com

Places limitades, es reservaran per ordre d'inscripció un cop realitzat el pagament de la matrícula.

Activitat complementària addicional

Els inscrits en el curs Dràcula i el vampirisme al cinema fantàstic poden accedir si així ho desitgen a una acreditació d'estudiant amb els següents avantatges i condicions:

-          Acreditació d'estudiant: 40 € (preu del curs + acreditació: 120 € o 100 € en els dies de matrícula reduïda).

-          L'acreditació permet l'accés personal il·limitat a les següents activitats realitzades de 8 a 15 h els dies del curs (dilluns 9, dimarts 10 i dimecres 11 d'octubre): passis de l'Auditori, Prado i Retiro accés a les presentacions, rodes de premsa i masterclass celebrades en els dies i horaris indicats.

-          Amb l'acreditació d'estudiant podran comprar entrades a taquilles amb un 20% de descompte mostrant l'acreditació (màxim una entrada per sessió). El descompte no és acumulable i no s'aplicarà a les sessions d'inauguració i clausura, les maratons del 15 d'octubre, les sessions Despertador, les localitats numerades, els abonaments i packs.

-          L’acreditació d’estudiant només està disponible per als matriculats en el curs Dràcula i el vampirisme en el cinema fantàstic.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.