viernes, 2 de noviembre de 2012

Dos charlas sobre superhéroes y la tecnología en la #semanadelaciencia 2012

Ya puedo anunciar las dos próximas sesiones programadas durante el mes de noviembre que se impartirán durante la Semana de la Ciencia 2012. Os pongo a continuación la publicidad de las dos instituciones donde se realizarán, en los próximos días haré una entrada específica para cada conferencia. El detalle de las dos sesiones es:

- Viernes 16 de noviembre, en EL CORTE INGLÉS - Sala Àmbit Cultural (6a planta), Av. Portal de l’Àngel 19-21

Conferència “Spiderman: Cincuenta aniversario de un químico emprendedor”, a càrrec d’Alejandro Martínez Viturtia, director editorial de Panini Comics, i Jordi Ojeda, divulgador del còmic i de la ciència.
Fa cinquanta anys naixia un de les icones més populars del món: Spiderman. Marvel va revolucionar el concepte de superherois donant tant o més protagonisme a la seva identitat secreta que al superheroi mateix. El personatge de Peter Parker evoluciona de tímid adolescent a universitari estudiant de Química i finalment professor. I tot alhora que combatia el mal com a Spiderman. En aquesta conferència analitzarem les claus de l’èxit del personatge.

- Viernes 23 de noviembre, en Sala Fòrum FNAC L'ILLA, Av. Diagonal, 549-557,

Cicle de lectura sessió 11: "Batman i la Tecnologia", amb Rubén González i Jordi Ojeda.
El personatge de Batman és de molta actualitat per la recent trilogia cinematogràfica i per la qualitat dels còmics publicats en els darrers anys que l'han convertit en una de les capçaleres més importants de l'editorial DC. Però en realitat no es tracta d'un personatge amb superpoders com d'altres icones dels comicbooks americans, si no d'un veritable supertecnòleg, un personatge que utilitza de forma intensiva la tecnologia per a la seva tasca d'heroi nocturn. En parlarem d'aquesta i d'altres característiques d'aquest personatge tan popular i, a vegades, tan desconegut.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.