domingo, 20 de noviembre de 2016

Jurado del Concurso de Cortometrajes del #FestivalJulius de Vic

Del 22 al 26 de noviembre participo como jurado del Concurso de Cortometrajes del Festival Julius de Vic
http://festivaljulius.com/

El fin de semana estaré en Osona, 23 cortos a concurso con la propia ciudad de Vic como protagonista con motivo de ser la capital de la cultura catalana en 2016. Consultad la programación en la página web del festival, viernes y sábado proyecciones gratuitas de todos los cortos en varios pases. Podéis consultar la programación completa de la semana aquí.

Os pongo a continuación la información de los miembros del jurado de la página del festival:

Jurats Festival Julius 2016

A continuació us presentem els diversos jurats que s’encarregaran de valorar les aptituds i capacitats dels concursants del Festival Julius 2016. Un any amb accent vigatà i que, de nou, combina diversos artífexs de la producció, distribució, exhibició i divulgació del cinema al nostre país.
Jurat Julius 2016

Clara Roquet. Presidenta del jurat. Cineasta osonenca. Ha coescrit el guió de 10.000 KM i ha dirigit el curt El adiós, guardonat amb un Premi Goya. Preestrena el curt Les bones nenes durant el Festival Julius 2016

Aram Garriga. Muntador, director i productor. Ha realitzat diversos videoclips i espots. Ha dirigit els documentals Introspective (2007) i American Jesus (2013).

Jordi Ojeda. Professor universitari, escriptor i conferenciant. Des de fa 20 anys dirigeix un projecte de divulgació de la ciència i la tecnologia emprant la cultura popular com instrument pedagògic.

Miquel Pérez. Doctor en Història de l’Art, docent i realitzador
audiovisual. Ha publicat textos sobre tecnologia audiovisual, crítica i història del cinema. Codirector dels documentals Pioners i Pirates. Presenta el documental Cineclub Vic. Orígens al Festival Julius

Antoni Serrat i Climent. Membre del col·lectiu Ull cluc, fundadors del Festival Julius original. Cinèfil empedernit i juliaire il·lustre.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.