sábado, 16 de junio de 2018

Àudio de la conferència "Sèries fantàstiques mítiques dels 80"


Audio de la conferència “Sèries fantàstiques mítiques dels vuitanta”, celebrada en el IV Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat, impartida pel professor Jordi Ojeda, col·laborador de la revista ElCinèfil.cat. Presenta l’acte Joan Ramon Armadàs, codirector del festival.

A partir de quatre sèries fantàstiques mítiques dels vuitanta (Knight Rider, V, Star Trek: The Next Generation i He-Man and the Masters of the Universe) s’analitza el perquè algunes sèries actuals d’èxit esdevenen als anys vuitanta i es presenta una selecció de les sèries fantàstiques més representatives de la dècada dels vuitanta.

Podeu descarregar l'àudio aquí o escoltar-lo a continuació:41 minuts en català. Divendres 15 de juny de 2018, 20h. Cafè Auditori de Sant Cugat, Avinguda del Pla del Vinyet, 48, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona.


Conferència en el marc del IV Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat del 14 al 17 de juny de 2018 a l'Auditori i els cinemes Cinesa. Podeu consultar el programa complet aquí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.