viernes, 28 de septiembre de 2018

Programa complet de les presentacions a la #CarpaFNACSitges


Ja està disponible en la web el programa complet de les presentacions de la Carpa FNAC en el 51 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, podeu consultar el programa complet en els següents links en castellà i català.

Us deixo a continuació el text de les presentacions i al final un pdf amb totes les invitacions de totes les activitats. Podeu veure totes les invitacions per separat en aquest àlbum d'imatges de facebook.

Espero que us interessi la programació, hi ha per a tots els gustos. Si tot va bé ens veiem a Sitges del 4 al 14 de octubre de 2018, hem trobareu presentant totes les activitats de la Carpa FNAC devant de l'Auditori del Hotel Melià a Sitges.


#CarpaFNACSitges  2018 

Divendres, 5 d'octubre                                           

19h Presentació del llibre La cara quemada del diablo publicat per Ediciones Dédalo. Entrevista a l’autor Julián Sánchez a càrrec de Ignacio J. Borraz.

Dissabte, 6 d'octubre                                              

13h Trobada amb Sofía Rhei, autora de la novel·la Róndola, que impartirà una xerrada sobre la narrativa de gènere (ciència ficció i fantasia) i l’empoderament femení.



18h Presentació de Conan el Bárbaro Ed. Coleccionista dins del segell Collector’s Cut, amb la presència de l’actor Jack Taylor, de José Iriondo de 20th Century Fox Home Entertainment España i de Mike Hostench del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

19h Presentació del llibre Un mundo aparte de la col·lecció Filmografías Esenciales. Amb la presència de l’autor Raúl Cornejo i del coordinador de les publicacions, Jordi Sánchez-Navarro.

20h Presentació del llibre Cine Japonés, publicat per Cinestesia Editorial. Amb la presència de l’autor Miguel Herrero Herrero  i de l'il·lustrador Mario-Paul Martínez..

Diumenge, 7 d'octubre                                            

12h Presentació de KNOX, projecte de còmic i de pel·lícula inspirat en una història de Paul Naschy. Amb la presència de Jack Taylor (actor), Víctor Matellano (director), Sergio Molina (fill de Paul Naschy), Ángel Mora (productor), David M. Santana (actor), Victoria Vázquez i Ignacio López-Vacas (guionistes).

13h Presentació del llibre ¡Poyejali! 50 películas esenciales sobre la exploración del espacio de la col·lecció Filmografías Esenciales. Amb la presència de l’autora Ángeles Gómez i del coordinador de les publicacions, Jordi Sánchez-Navarro.

19h Presentació de les novetats de Reel One Entertainment, editora i distribuïdora de Blu-Ray i DVD del catàleg d’Universal Studios. Amb la presència del seu director, Víctor Sahun, i de l’il·lustrador de les caràtules, David Ribet.

20h Presentació de les novetats CineAsia 2018-2019: Saló del Manga de Barcelona, Fancine-Málaga, cursos de cinema en Casa Asia i, el més esperat, l'Anuari CineAsia Vol.3. Amb la presència dels seus directors i col·laboradors.

Dilluns, 8 d'octubre                                                  

18h Presentació de la nova col·lecció Minotauro Games, assaig i novel·les dedicats als videojocs: Street Fighter, Uncharted, FarCry, Supernintendo, Sonic i Assassin’s Creed, entre d’altres. Amb la presència de Guillermo Tato.

19h Presentació del llibre Historia de la ciencia ficción de James Cameron i de l’edició interactiva d’Alien: Manual de supervivencia con realidad aumentada. Amb la presència de Jordi Ojeda i l’editora Vicky Hidalgo.



20h Trobada amb Pablo Tébar, autor de la novel·la Nieve en Marte, obra guanyadora del Premio Minotauro, que presentarà el seu proper projecte en Netflix.

Dimarts, 9 d'octubre                                                   
           
18h Trobada amb Greg Nicotero, especialista d’efectes especials, productor, actor i director de televisió (The Walking Dead). Després del seu treball com a maquillador d’efectes especials al film The Day of the Dead (1985), va ser un dels creadors de l’empresa KNB, responsable dels F/X de títols com Hostel (2005) i Malditos Bastardos (2009).

19h Presentació de les novetats de Brigante Films que, a més de distribuir, prepara noves activitats com un nou pla docent, taules rodones sobre cinema i un seminari sobre l'obra de David Lynch. Amb la presència dels seus directors.

Dimecres, 10 d 'octubre                                               

18h Presentació del llibre El cine de Charles Band Vol. 1, d’Applehead Team, un repàs a la productora de cinema fantàstic Empire. Amb la presència de l’autor John Tones i el crític de cinema Xavi Sánchez.

Dijous, 11 d 'octubre                                                     

18h Presentació de les “12 hores de terror de Martorell”, iniciativa que es recupera per part de l'Ajuntament de Martorell. Amb el regidor de cultura de l'Aj. de Martorell, Sergi Corral, i Sandra Reina i Javier Vega de l’Associació Cinema del Diable.

19h Presentació del llibre Frankenstein anotado, edición y notas de Leslie S. Klinger, amb pròleg de Guillermo del Toro, publicat per Ediciones Akal. Amb la presència de Jesús Alonso Burgos (autor del llibre Teoría e historia del Hombre Artificial) i Jordi Ojeda.

20h Trobada amb Marc Pastor, autor de la novel·la L'any de la plaga. Amb la presència de Carlos Martín Ferrera, director de la pel·lícula basada en el llibre. Modera Jordi Ojeda.

Divendres, 12 d 'octubre                                                

12h Presentació de la novel·la Sangrario, publicada per Applehead Team. Amb la presència de l’autor Andrés Abel i de l’il·lustrador de la portada, Mike Ratera.

13h Trobada amb Traci Lords, que signarà pòsters de A Tale of two sisters que es podran trobar a la Carpa FNAC. El curt  que protagonitza l'actriu nord-americana es projecta al Sitges 2018.

16h Presentació de la II edició del Festival de Cine Fantástico de Canarias - Isla Calavera de Tenerife. Festival de cinema fantàstic que aquest any arriba a la segona edició que tindrà lloc del 19 al 25 de novembre de 2018. Amb la presència dels seus directors.

17h Presentació del llibre oficial del 51 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb el títol Michele Soavi, Cineasta de lo macabro publicat per l’Editorial Hermenaute. Amb la presència del coordinador del llibre, Diego López, els autors Gerard Casau, Manlio Gomarasca, Mike Hostench, Diego López, Lluís Rueda, Ángel Sala i Luigi Cozzi, autor del pròleg. També assisteix Claudio Lattanzi, director del documental Aquarius Visionarius sobre l’obra de Soavi.

18h Presentació dels treballs realitzats en el taller de Garage Stories i Visyon amb la col·laboració del Sitges 2018: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. S'anunciarà quin d'ells és el curtmetratge guanyador. Amb la presència de Marta Ordeig (Garage Stories), Xavi Conesa (Visyon) i Geoffrey Cowper (Sitges 2018: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya).

19h Presentació de la col·lecció Noche de lobos de l'editorial Applehead Team, amb els autors Octavio López Sanjuán (Noches de Halloween: La saga de Michael Myers), José Mellinas (Freddymanía: Las Crónicas de Elm Street", Álvaro Ruiz de Gauna (Me tragaré tu alma: La historia de la saga Evil Dead) i Sergio Colmenar (Hellraiser: La mitología de los lamentos).

Dissabte, 13 d 'octubre                                           

12h Presentació del BR de la sèrie d’animació Ronja, la hija del bandolero, la primera sèrie de l’Studio Ghibli. Amb la presència de José Luis Puertas, director de Jonu Media.

18h Presentació de la novel·la La biblia aria, publicada per TerraIgnota Ediciones. Amb la presència de l’autor Jordi Matamoros.


A continuació us deixo totes les invitacions en un arxiu pdf. 
(el podeu descarregar aquí)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.