martes, 10 de enero de 2012

FICOMIC-Presentació del 30è Saló del Còmic - Convocatòria de Roda de Premsa (Català)

NOTA DE PREMSA FICOMIC I UPC 


PRESENTACIÓ DEL 30 SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA

FICOMIC té el plaer de convidar-te a la roda de premsa de presentació de la 30ª edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc el proper dijous 12 de gener a les 11:00h a la Sala d’Actes de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech (UPC) a Barcelona.

Comptarem amb la presència de Xavier Mallafré, president del Gremi d’Editors de Catalunya i de FICOMIC; Alberto Sanfeliu, catedràtic de la UPC i director de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial, IRI (CSIC-UPC); Jordi Ojeda, professor de la UPC i comissari d’una de les exposicions del certamen; un representant del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Carles Santamaria, director del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

A l’acte, en el que ens acompanyarà l’autor del cartell de la nova edició del Saló, es presentarà un avanç del programa del certamen. A la roda de premsa s’explicarà el conveni de col·laboració signat entre la Universitat Politècnica de Catalunya i FICOMIC per desenvolupar al Saló del Còmic un seguit d’activitats de divulgació científica a través de les historietes.  Al final de la presentació està prevista una exhibició de diferents prototipus de robots desenvolupats a l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (CSIC-UPC).
El 30 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc del 3 al 6 de maig de 2012 al palau Nº 8 de la Fira de Barcelona de Montjuïc


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.