domingo, 1 de febrero de 2015

Audio programa dedicat a la ciència i la filosofia a @Jocdetrons amb @alexsantalo @CapitanUrias @DavidCantoG @_ClubHellfire_ @jdtfilosofia @EGigamesh

Foto (d'esquerra a dreta): 
David Canto, Àlex Santaló, Jordi Ojeda i Oriol Estrada

Ja està disponible aquí l'audio del programa que vam dedicar a la ciència i filosofia a Joc de Trons el passat dimarts 13 de gener de 2015 de 19 a 20h a Ràdio Ateneo Clot, al programa Hellfire Club.

Audio en català de 55 minuts (sense publicitat). Podeu descarregar-ho des d'aquí. També ho hem compartit en twitter i facebook.

Us heu preguntat mai si poden existir els dracs? Si el foc valiri ha existit mai? Hi ha planetes amb dos sols? I això de Winter is Coming què? Tot això, i d’altres qüestions filosòfiques que pot despertar una sèrie i uns llibres com els de Game of Thrones (o més ben dit, Cançó de Gel i Foc, escrit per George R. R. Martin i publicat per l’editorial Gigamesh) a aquest programa especial amb dos experts en la matèria.
A la foto d’esquerra a dreta: David Canto, Àlex Santaló, Jordi Ojeda i Oriol Estrada.

El programa Hellfire Club està presentat per l'Àlex Santaló i l'Oriol Estrada (us poso el link als seus twitters).
A la pàgina de Hellfire Club podeu escoltar d'altres programes relacionats amb el cinema, els còmics i la literatura.

A la sessió va assistir un dels autors del llibre "La filosofia de Juego de Tronos", de Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Canto, publicat per Viena . Podeu seguir-los en el blog i twitter dels autors.

Per cert, al final del programa recomano el darrer exemplar de la revista Peonza, en concret el 110.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.