lunes, 2 de diciembre de 2019

Àudio de la presentació de de les novel·les “La Brigada Lluminosa” i “Persons non grata”


Àudio de la presentació de de les novel·les “La Brigada Lluminosa” i “Persons non grata”, publicats per l'editorial Mai Més. Amb la presència dels editors, Sergio Pérez i Judit Terradellas, i de la traductora Anna Llisterri i la il·lustradora Marina Vidal. Modera Jordi Ojeda.

A la xerrada, els editors presenten la nova editorial especialitzada en el gènere fantàstic, traduint els grans clàssics moderns al català, molts d’ells inèdits en català i castellà. A la presentació assisteixen la il·lustradora i la traductora d’un dels primers llibres de l’editorial, la multipremiada novel·la “La Brigada Lluminosa” de Kameron Hurley.

Podéis descarregar la xerrada en mp3 aquí o escucharla a continuación:



A la taula, d’esquerra a dreta: Jordi Ojeda, Marina Vidal, Anna Llisterri, Judit Terradellas i Sergio Pérez. Durada: 30 minuts (idioma: català). Dimecres 9 d’octubre de 2019, a las 20h a la Carpa de FNAC en el marc del 52 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Nota de premsa de l’editorial Mai Més:

“La Brigada Lluminosa” de Kameron Hurley: l’autora de “The Stars are Legion” i guanyadora de dos Hugos ens porta una nova novel·la trepidant de ciència-ficció sobre una guerra futurista en què els soldats són transformats en llum per transportar-los al front de Mart. “La Brigada Lluminosa és com els soldats que lluiten en la guerra contra Mart anomenen els que tornen… diferents. Tothom queda transformat pel que la corporació els ha de fer per convertir-los en llum. Els que sobreviuen aprenen a cenyir-se a les instruccions de la missió, passi el que passi realment durant el combat.

“Persons non grata” de Cassandra Khaw: John Persons és un investigador privat amb experiència en l’ocultisme, ja que ell mateix és una intel·ligència antiga i màgica. Durant el curs de la seva existència ha caçat déus i dimonis, i els ha esmicolat entre les dents.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.