miércoles, 12 de octubre de 2016

Vídeo conferència "#WonderWoman, paradigma de superheroïna" @STCFantastic @eccediciones


Vídeo de la conferència “Wonder Woman, paradigma de superheroïna en el còmic i en el cinema”, impartida pel professor Jordi Ojeda. La xerrada es va celebrar en el 2on Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat amb motiu del 75è aniversari de la creació del personatge i l’anunci de l’estrena de la primera pel·lícula de Wonder Woman a l’estiu del 2017. A la conferència es va insistir en la gènesi i concepció inicial del personatge i en la seva relació amb el cinema i la televisió.

Es pot descarregar el vídeo aquí (605Mb) o veure'l en streaming a continuació. El vídeo és un muntatge de l'audio en directe i de les imatges utilitzades durant la presentació.


Vídeo de 54 minuts en català. Dissabte 9 de juliol de 2016, 20h, en el 2on Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat, presenta l'acte el seu codirector, en Joan Ramon Armadàs.

El vídeo està hostatjat a la videoteca de la UPC gràcies al suport de la Factoria de la Biblioteca de la ETSEIB (UPC).No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.