viernes, 21 de marzo de 2014

Audio programa dedicat a Isaac Asimov amb @alexsantalo @CapitanUrias @_ClubHellfire_

Foto (d'esquerra a dreta): 
Oriol Estrada, Jordi Ojeda i Àlex Santaló.
Ja està disponible aquí l'audio del programa que vam dedicar a l'escriptor Isaac Asimov el passat dimarts 18 de març de 19 a 20h a Ràdio Ateneo Clot, al programa Hellfire Club.

Audio en català de 55 minuts (sense publicitat). Podeu escoltar, descarregar o insertar-ho des d'aquí. També ho hem compartit en twitter i facebook.

El programa Hellfire Club està presentat per l'Àlex Santaló i l'Oriol Estrada (us poso el link als seus twitters), aquesta sessió especial està dedicada a Isaac Asimov i compta amb la presència de Jordi Ojeda. Isaac Asimov (1920-1992) és un dels grans escriptors de la ciència ficció. Reconegut per ser el creador de les lleis de la robòtica, la seva contribució al fantàstic al llarg del segle XX ha estat fonamental, tant per la seva tasca d’escriptor, com la de divulgador científic i com a promotor de nous talents. Autor molt prolífic (va publicar quasi 500 llibres al llarg de la seva carrera), en el programa de ràdio es parla especialment de la saga dels robots, de la saga de la fundació i de la seva relació amb el cinema.

A la pàgina de Hellfire Club podeu escoltar d'altres programes relacionats amb el cinema, els còmics i la literatura.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.