domingo, 27 de julio de 2014

Presentació del projecte de divulgació a la Trobada de la UB @UBDivulga

Abans de parar durant unes setmanes per vacances, us faig aquesta entrada per a posar-vos l'audio i les imatges de la presentació que vaig fer a la passada III Trobada de Divulgadors Científics de la Universitat de Barcelona, organitzat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de l’Àrea de Comunicació de la UB. Es va presentar la pàgina la Ub Divulga: http://www.ub.edu/laubdivulga/

La trobada va tenir lloc el dimecres 16 de juliol a la Finca Pedro Pons de la UB, i tenia com a objectiu principal generar un espai d’intercanvi d’experiències de divulgació científica. Al llarg del matí es van fer vàries presentacions de projectes de divulgació, entre ells vaig poder presentar el projecte "Còmic, ciència i tecnologia" coincidint amb la celebració aquest curs dels divuit anys que porto fent activitats.

Aquí us deixo un àlbum amb les imatges que vaig utilitzar a la presentació que de fet és un resum d'imatges del bloc de les diferents activitats dels dos darrers anys (aquí fotos de tota la jornada). A continuació us deixo l'audio de la presentació (27 minuts en català), la presentació és a càrrec de Marga Becerra de la Unitat de Cultura Científica i Innovació de l’Àrea de Comunicació de la UB.


Que tingueu un bon estiu!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.