martes, 6 de marzo de 2018

Audio de la conferència: “De ‘Colombo’ a ‘Mindhunter’: Les sèries policíaques més influents dels últims 50 anys” als Vespres Negres de Sant Feliu

A la foto, d’esquerra a dreta: 
Joan Ramon Armadàs (director dels Vespres negres), 
Irene Solanich i Jordi Ojeda. 


Audio de la conferència: “De ‘Colombo’ a ‘Mindhunter’: Les sèries policíaques més influents dels últims 50 anys”, impartida per Jordi Ojeda i Irene Solanich.

Amb motiu de la celebració de la tercera edició dels Vespres Negres de Sant Feliu de Llobregat, dirigit per Joan Ramon Armadàs (que fa la presentació a l’audio de la conferència), es dedica aquesta sessió a les sèries de televisió de gènere negre de les darreres cinc dècades.

Nota de premsa de l’organització: Les sèries estan més de moda que mai i ho analitzem des de la vessant més negre amb el professor Jordi Ojeda i la doctorant en Literatura i Cinema Negre, Irene Solanich.

Podeu descarregar l'audio en mp3 aquí o escoltar-lo a continuació:


A la taula, d’esquerra a dreta: Joan Ramon Armadàs (director dels Vespres negres), Irene Solanich i Jordi Ojeda. Durada: 53 minuts (idioma: català). Dijous 1 de març de 2018 a la sala d’actes de l’Ateneu Santfeliuenc.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.