jueves, 5 de marzo de 2015

Audio de la presentació de #Rauxa de #LluísJusteDeNin @EdicionsPonent @CdL_Barcelona

Amb un any de retard, fent una feina quasi d'arqueologia, he pogut recuperar l'audio de la presentació de la novel·la gràfica Rauxa de Lluís Juste de Nin que es va fer el passat 6 de març de 2014. I ho pujo justament avui que es presenta la següent obra de l'autor, "Quant de tu S'allunya", curiosament just un any després i tal i com es va anunciar a la mateixa sessió, així que impressionat per l'obra de l'autor i impressionat per la seva capacitat creativa i la seva disciplina innovadora que ha permés publicar nou novel·les gràfiques en nou anys a Edicions de Ponent (deu obres seguides si comptem el seu primer títol).

Us deixo a continuació l'audio complet de la presentació de "Rauxa", de Lluís Juste de Nin, publicat per Edicions de Ponent. Amb la presència de:
-    Lluís Juste de Nin, autor de Rauxa.
-    Salvador Cardús, professor de sociologia de la UAB, i que fa una contextualització de l’obra.
-    Jordi Ojeda, presentador de l’acta en substitució de l’editor de Paco Camarasa.


Durada: 58 minuts (idioma: català), només audio, es pot descarregar l'audio aquí.  I fotos aquí.
Dijous, 6 de març de 2014, La Casa del Llibre, Rambla de Catalunya, 37.

 Foto (d'esquerra a dreta): 
LLuís Juste de Nin, Jordi Ojeda i Salvador Cardús. 
Foto gentilesa de Lluís Juste de Nin

Informació de l’obra publicada a la página web d’Edicions de Ponent: 

RAUXA. LA CATALUNYA REBEL DE 1925 A 1931
El destí del jover periodista Pep Pubill semblava previsible. El 1925 aconsegueix el seu somni d'entrar al diari "La Publicitat". Allà treballarà braç a braç amb noms respectables com Josep M. Sagarra, Just Cabot o l'entranyable ninotaire Passarell. A la mateixa redacció coneixerà l'atractiva columnista Mariona Bosch… Però la vida amaga sorpreses, ja que per un greu malentès ha de fugir del país acusat de conspirador regicida i amb una nova identitat. Instal·lat al Paris "des Anées Folles" com a corresponsal, s' integrarà al Montparnasse de les tertúlies, la bohèmia i els seus protagonistes, tot al ritme del frenètic xarleston! Per un remolí d'esdeveniments es veurà embolicat amb l'exili català. Coneixerà al seu admirat Coronel Macià i, sorprenent-se a sí mateix, es comprometrà amb la seva causa: des de Prats de Molló fins al llarg periple americà acompanyant el patrici català i el poeta Ventiura Gassol… La vida no era allò que el 1925 imaginava. De cap manera!


Teniu disponible també l'àlbum de fotos de la presentació de Rauxa, de Lluís Juste de Nin, publicat per Edicions de Ponent. Les fotos són gentilesa de l'autor, les fotos marcades com "ElPeriodicoLatino" són una gentilesa del periodista Lester Burton que va cobrir l'acte.

Teniu l'àlbum complet de fotots i un parell de pàgines de l'intenior aquí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.