lunes, 25 de noviembre de 2019

Àudio de la presentació de la trilogia de fantasia “La pedra de la llum” de Carles Vilar


Àudio de la presentació de la trilogia de fantasia “La pedra de la llum” de Carles Vilar, publicada per l'Editorial Tempore. Modera Jordi Ojeda.

A la xerrada, l’autor debutant explica la seva tenacitat durant una dècada per a portar endavant un gran projecte de fantasia heroica en català, construint el seu propi univers fins el darrer detall. Fins a la data s’han publicat els dos primers volums de la trilogia: “La pedra de la llum” (segona edició) i “El camí d'Ainesderion” presentat al festival com a novetat recent.

Podeu descarregar la xerrada en mp3 aquí o escoltar-la a continuació:


A la taula, d’esquerra a dreta: Jordi Ojeda i Carles Vilar. Durada: 36 minuts (idioma: català). Dimarts 8 d’octubre de 2019, a las 18h a la Carpa de FNAC en el marc del 52 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Nota de premsa de l’editorial Tempore:

Gnefuos és un jove que viu a Khorluith, una terra on els éssers tenen una pedra en el seu interior, una pedra que els fa ser qui són. Però apareixen noves amenaces de la foscor, i és el moment de fer renéixer llegendes antigues per acabar amb les tenebres del present. Una recerca de llibres antics, una recerca de la veritat, un viatge a l'interior de cadascú.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.