jueves, 21 de noviembre de 2019

Àudio de la presentació de la col·lecció “Relats de sang” d’Edicions Xandri


Àudio de la presentació de la col·lecció “Relats de sang” d’Edicions Xandri, amb la presència dels seus editors i coautors, l’Irene Solanich i en Joan Ramon Armadàs. Modera Jordi Ojeda.

A la xerrada es presenten les quatre antologies de relats breus que formen fins el moment la col·lecció “Relats de sang”, on el fil conductor sempre és el crim. Als dos primers llibres 'Els crims nostrats' i 'Terra de crims' es reivindiquen que es poden fer servir tradicions i elements propis de la cultura catalana com a rerefons del fet delictiu. L'objectiu és demostrar que es pot fer molt bones històries de sang amb un marc referencial propi i en llengua catalana. A 'El futbol és així', en canvi l'element en comú dels texts és l'esport rei, un univers molt ampli on es mouen molts diners i interessos i per tant és un terreny perfectament abonat pel crim. L'últim dels llibres és 'Política criminal' que, com el seu nom indica, té la política com a centre de les històries. Diuen que el poder corromp i les deu històries del llibre en son molt bons exemples de com, a la realitat i a la ficció, la política pot ser un cau de maldat i foscor.

Els recull de relats de cadascun dels títols està escrit expressament per autors diversos en edat i sexe (sempre amb paritat) i barrejant escriptors consolidats amb novells per tal de tastar i donar a conèixer diferents estils.

Podeu descarregar la xerrada en mp3 aquí o escoltar-la a continuació:


A la taula, d’esquerra a dreta: Jordi Ojeda, Irene Solanich i Joan Ramon Armadàs. Durada: 27 minutos (idioma: català). Diumenge 6 d’octubre de 2019, a les 20h a la Carpa de FNAC en el marc del 52 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.