sábado, 30 de noviembre de 2019

Àudio de la presentació de la novel·la “Els àngels ens miren” de Marc Pastor


Àudio de la presentació de la novel·la “Els àngels ens miren” de Marc Pastor, publicada per l'editorial Amsterdam. Modera Jordi Ojeda.

A la xerrada, l’autor presenta la seva darrera novel·la de gènere negre amb tocs fantàstics, recuperant personatges d’altres obres anteriors creen un veritable univers propi connectant les diferents publicacions. L’obra destaca per la seva rigorositat en la descripció dels procediments dels mossos d’esquadra i la policia nacional per aclarir una sèrie d’assassinats, tot plegat en un context ucrònic al mig de la proclamació de la independència de Catalunya.

Podeu descarregar la xerrada en mp3 aquí o escoltar-la a continuació:


A la taula, d’esquerra a dreta: Jordi Ojeda i Marc Pastor. Durada: 23 minuts (idioma: català). Dimarts 8 d’octubre de 2019, a las 18h a la Carpa de FNAC en el marc del 52 Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Nota de premsa de l’editorial:

Dues noies joves sense aparent connexió són localitzades mortes en el que sembla un assassinat ritual: capiculades, amb la llengua arrencada i amb idèntic tatuatge a l’esquena. Unes ales petites al clatell. Els Mossos d'Esquadra, exhaustos enmig d’una situació política convulsa, engegaran una complicada investigació. Els pocs sospitosos que aconsegueixen identificar són també víctimes d’unes ànsies de revenja que semblen no tenir aturador.

Marc Pastor torna a la novel·la negra amb una obra urbana, elèctrica i addictiva que trenca cànons i que ens presenta un protagonista poderós: el caporal Abraham Corvo. Mulat d’ascendència guineana, és perspicaç i intuïtiu i reuneix totes les qualitats que s'atribueixen a un bon detectiu… i alguna altra arma secreta: dins seu batega una pulsió obscura, una consciència antiga capaç de mirar directament als ulls del mal. La millor novel·la d’un dels grans escriptors de la narrativa catalana actual.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.